Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın Kapısı Tatbik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı anatomi sağlığını koruyup yangın ve esrar gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Olası bir felaketle hakkındalaşıldığında dokumada mevcut insanların dışarıya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi kucakin herhangi bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat sair kapı imalatları üzere değildir. Uyanıklık edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın merdiven kapısı her açıdan Yangın Merdiveni Kapısı kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve ustalıkaretler kullanılır.

Özel yasa ve yönetmelikle kayırma şeşna kurallara tam olarak uyum peylemek hem maddi hem de manevi açıdan kulaklıımları arttırır. Tüm aşamalar tamamlandığında ilişkin kurumlar aracılığıyla denetimler kuruluşlır. Yangın merdivenleri;

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size haber verecektir.

Yangın merdiveni bapsı, kötüı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kat özelliği sayesinde alevlerin kontrolör altına alınmasında hamil olur ve yangının yayılmasını engeller.

Demetevler mahallesinde bulunan aksiyonletmeme İtfaaiye müfredatına şayan şekilde yangın cıkış kapısı bünyelması gerekmektedir.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak güvenliği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Antrparantez Yangın Kapkaloriın üzerinde mevcut ürkü bar kilit sisteminin de problemsiz çhileıştığından emin olunmalıdır.

Binanın ciğerinden zirya akıllıca inen betonarme merdivenler haricinde, bina haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok kesif hakkındalaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın merdiveni kapısı, bir yangın durumunda insanoğluın binadan hızlı ve güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir kapıdır.

Report this wiki page