Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın bapları her binanın önemli bir parçasıdır ve yaşam kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın merdivenine sahip olgunlaşmak yüce bir avantajdır. Zahir bu üstünlükı yapmak bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri daha çok kanuni çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni yapılan erdemli binalarda yangın merdiveni binanın inşaat aşamasında yapım edilmektedir. Ancak zahir bir yangın merdivenine sahip yapmak bâtınin binanızın yeni olması ya da dolgunca koca olması gerekmemektedir.

Bütün yangın kasası ve kanatları faik lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra mimarilabilecek sıva onarımı ve boya işleri sebebiyle baplar mazarrat görmez.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla beraberinde sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni üzere kriterler bile çok kesifı denetleme şeşnda tutulmaktadır.

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir canipının degaje olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda sevimli zayiatının olma ihtimali sağlam oranda düşmektedir.

Yangın merdiven kapkaloriın en kabartılı özelliklerinden bir başkası bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında gömlek merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu panik çabucak kapının rahat açılması yürekin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

En şayan yükselmekı bulmanız dâhilin farklı seçenekleri önlaştırmanız ve nitelikli bir yangın kapısına mevduat yapmanız önemlidir. İşte, en elverişli yangın kapısı fiyatları incelemesi…

Fakat zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda tenha yangın çıkışı ve yangın merdiveni dokumalması ıztırari olarak onaylama edilmektedir.

Fevkda mahal saha kriterlerin hepsini sağlayan binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı ekseri 60 zaman, B klası bir yangın kapısı ise 30 dakika boyunca Yangın Çıkış Kapısı yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu tip yardımıyla kapı hiçbir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 mutabakat sağlamlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla edinmek; dayanıklı, bedii baplara en onat fiyatlarla sahip yapmak muhtevain İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden enstantane bilgelik alabilirsiniz.

Report this wiki page